KrisiCraft

Er zijn nu 0 spelers online.

Verbind met dit IP adres: Play.KrisiCraft.nl

ThianFrietpan

Developer

Berichten muur

Er zijn nog geen berichten hier.

Over

Geregistreerd sinds:
4 maanden geleden
Laatst gezien:
3 uur geleden
Profiel weergaven:
34
Deze gebruiker heeft nog geen over-velden toegevoegd.

Laatste berichten

3 maanden geleden
Server Regels

KrisiCraft Server Regels:

Dit zijn de regels die wij hanteren op KrisiCraft. Als je deze regels naleeft zal er hoogstwaarschijnlijk niets gebeuren. Wij hopen dat iedereen deze regels een keer doorleest en ze dan niet zal overtreden. Als dit wel gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt om jou te straffen.

 

Overtredingen:

-----------------------------------------

Chat - Niveau 1:

Onder Niveau 1 vallen kleine zaken zoals Spam of vloeken. Met deze zaken wordt de speelervaring van de speler(s) niet of nauwelijks beïnvloed. Deze hacks zullen bestrafd worden met een WAARSCHUWING.

 

Chat - Niveau 2:

Onder Niveau 2 vallen gemiddelde zaken zoals Spelers Immiteren, Reclame, of minimale scheldwoorden. Deze scheldwoorden bevatten geen ziektes. Door deze zaken wordt de speelervaring van de desbetreffende speler(s) niet wordt beïnvloed. Deze overtredingen zullen bestrafd worden met een MUTE van 2 DAGEN.

 

Chat - Niveau 3:

Onder Niveau 3 vallen de zwaarste zaken zoals Spelers uitschelden met ziektes. Dit kan zeer kwetsend zijn voor een speler en wordt daarom onder de categorie chat het zwaarst bestrafd. Deze overtredingen zullen bestrafd worden met een MUTE van 7 DAGEN.

-----------------------------------------

Hacks - Niveau 1:

Onder Niveau 1 vallen kleine hacks of mods die de speelervaring van andere spelers niet kunnen beïnvloeden. Dit zijn hacks zoals X-Ray, Freecam, AutoSword, FastBreak, FastPlace etc. Deze hacks zullen bestrafd worden met een BAN van 5 DAGEN.

 

Hacks - Niveau 2:

Onder Niveau 2 vallen grotere hacks of mods die de speelervaring van andere spelers kunnen beïnvloeden. Dit zijn hacks zoals Speed, HighJump, Blink, Follow, BunnyHop etc. Deze hacks zullen bestrafd worden met een BAN van 10 DAGEN.

 

Hacks - Niveau 3:

Onder Niveau 3 vallen grootste hacks of mods die de speelervaring van andere spelers heel erg kunnen beïnvloeden. Dit zijn hacks zoals Fly, Boatfly, KillAura, Dupe, ExtraElytra etc. Deze hacks zullen bestrafd worden met een BAN van 16 DAGEN.

-----------------------------------------

Teaming - Niveau 1:

Onder Niveau 1 valt het kleine teamen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: items droppen naar elkaar. Dit zal de speelervaring voor andere spelers weinig tot niet beïnvloeden. Dit kan bestrafd worden met een WAARSCHUWING.

 

Teaming - Niveau 2:

Onder Niveau 2 vault het zwaare teamen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je samen een speler gaat killen. Dit kan bestrafd worden met een BAN van 2 UUR.

-----------------------------------------

Account - Niveau 1:

Onder Niveau 1 valt het hebben van een niet nette gebruikersnaam of skin. Het hebben van zo een naam of skin wordt bestrafd met een BAN van 6 UUR.

-----------------------------------------

Bug Abuse - Niveau 1

Onder Niveau 1 valt het misbruiken van een kleine bug die niet de speelervaring van andere spelers beïnvloed. Dit wordt bestrafd met een WAARSCHUWING.

 

Bug Abuse - Niveau 2

Onder Niveau 2 valt het misbruiken van een grotere bug die de speelervaring van andere spelers beïnvloed. Dit wordt bestrafd met een BAN van 1 DAG.

 

Bug Abuse - Niveau 3

Onder Niveau 3 valt het misbruiken van een grote bug die de speelervaring van andere spelers beïnvloed of de hele server beïnvloed. Dit wordt bestrafd met een BAN van 7 DAGEN.

-----------------------------------------

GameMode Specifieke Regels:

SkyBlock:

 • Het grieven van een Eiland wordt bestrafd met een BAN van 7 DAGEN. Dit geldt ook als je op het eiland bent toegevoegd. Grieven betekent bijvoorbeeld alle dure items in jouw inventory stoppen en dan het eiland leaven.
 • Het misleiden van onze AFK plugin (Door te minen met F11 of andere zaken) wordt bestrafd met een WAARSCHUWING.
 • Het scammen van een speler wordt bestrafd met een BAN van 7 DAGEN. Dit is bijvoorbeeld zeggen dat je gaat ruilen en het item van een speler stelen en snel weggaan.
 • Laggmachines worden bestrafd met een BAN van 7 DAGEN.

Creative:

 • Het grieven van een Plot wordt bestrafd met een BAN van 7 DAGEN. Dit geldt ook als je op het plot bent toegevoegd. Grieven betekent bijvoorbeeld het plot slopen en dan het plot leaven.
 • Laggmachines worden bestrafd met een BAN van 7 DAGEN.
 • Het misleiden van onze AFK plugin (Door te minen met F11 of andere zaken) wordt bestrafd met een WAARSCHUWING.

 

Disclaimer:

 • Als je een bug vind in onze server ben je verplicht deze te melden.
 • Wij hebben het recht u te straffen, ook al komt de straf niet overeen met deze pagina.
 • Wij mogen ten aller tijden deze pagina aanpassen en hoeven dit niet aan te kondigen. Als u de regels overtreed zullen wij kijken wat op dat moment het regelement is.
 • Er kan een unban aangevraagd worden op het forum, maar wij zijn niet verplicht deze te accepteren.
 • Bij meerdere waarschuwingen kunnen ook andere straffen volgen.
 • Teaming geldt alleen voor gamemode's waarbij jij of jouw team kan winnen. (Dit geldt niet voor een game zoals SkyBlock waarin je in de eiland top kunt komen, maar echt een potje winnen)
 • Als er een Permban wordt gegeven, is dit met een reden. Het is niet omdat hierboven staat dat het niet bij de straf hoort, dat wij het niet kunnen geven.

 

Als je deze regels naleeft zal je hoogstwaarschijnlijk niet gestrafd worden en kan je vrolijk doorspelen op KrisiCraft!

Alvast Bedankt,

~ KrisiCraft Staff Team